RAČUNOVODSTVENE USLUGE: KAKO VAM KNJIGOVODSTVO PERFECTUM POMAŽE DA SE MAKSIMALNO FOKUSIRATE NA POSLOVANJE?

Usluge

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Naša knjigovodstvena agencija pruža sve vrste knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga. Uštedite vrijeme, fokusirajte se na vaše poslovanje, a nama prepustite ono što najbolje znamo: da profesionalno i tačno odradimo sve te usluge za vas.
Svojim klijentima garantujemo tačnost i ažurnost svih podataka, kao i dostupnost u svakom momentu.
Možemo raditi kompletno knjigovodstvo preduzeća ili preuzeti jedan dio, kao što su obračun zarada, PDV-a, poresko savjetovanje i slično.
Saznaj više...

Izrada ugovora: uštedite vrijeme i prepustite nam izradu svih vrsta ugovora za vaše društvo

Pažljivo sastavljanje dobrog ugovora je važan preduslov za spriječavanje eventualnih sporova u budućnosti.
Naša knjigovodstvena agencija izrađuje sve vrste ugovora pouzdano i precizno, čime štedi vaše vrijeme i omogućuje vam da se fokusirate na poslovanje.
Opširnije

Finansijsko izvještavanje: kako da uvijek budete u toku sa svojim finansijama?

Finansijski izvještaj preduzeća vam pruža sve informacije o vašim finansijskim transakcijama. Izvještaj se sastavlja jednom godišnje, a može i u kraćemrazdoblju.
Sva pravna lica moraju da podnesu redovan finansijski izvještaj na kraju godine. Knjigovodstvena agencija Perfectum iz Podgorice je tu da sastavi finansijski izvještaj za vaše preduzeće precizno i pouzdano.

Radni odnosi: od prijave i odjave radnika do pribavljanja boravišnih dozvola

Knjigovodstvena agencija Perfectum pruža čitav niz usluga iz oblasti radnih odnosa. Prijava i odjava radnika, pribavljanje boravišnih dozvola, prijava na penzijsko i invalidsko osiguranje su neke od usluga koje odrađujemo za vas.

Uslužno vođenje platnog prometa: imajte jasnu sliku vašeg finansijskog stanja u svakom trenutku

Knjigovodstvena agencija Perfectum ažurno vodi evidenciju vašeg platnog prometa, kako bi uvijek bili u toku sa svojim finansijskim stanjem i kako bi svaki vaš sledeći potez bio pun pogodak.
Pored standardnog, na zahtjev korisnika vršimo usluge vođenja platnog prometa putem e-bankinga.