Preporuke

Klijenti o nama

Datika d.o.o.

Kao preduzeće koje se bavi online trgovinom, koja kod nas nije u potpunosti zazivjela, dugo smo tražili nekoga ko će voditi naše računovodsvo na pravi način. Naišli smo na Perfectum i vrlo lako sklopili saradnju i dobili mnoštvo korisnih savjeta. Pokazalo se da smo napravili pravi izbor, i planiramo da nastavimo saradnju, i izmedju ostalog uz pomoć Agencije Perfectum osnujemo još preduzeća.

datika
fresh-mobile

Fresh mobile d.o.o.

Naše knjige je vodila agencija čijim načinom rada nismo bili zadovoljni, te smo odlučili da potražimo drugog knjigovodju. Kako se nalazimo u istoj zgradi kao Perfectum, zakazali smo sastanak da vidimo šta nam mogu ponuditi. Vrlo lako smo se dogovorili i preuzimanje poslovanja obavljeno je u roku od 24 sata. Komunkacija savršena, odgovor na svako postavljeno pitanje dobijamo za 5 min… Naš najsnažniji utisak jeste brzina i tačnost u informisanju koji nam značajno olakšavaju poslovanje. Uz Perfectum smo se preporodili!

Sat plus d.o.o.

Sa velikim zadovoljstvom želim da preporučim saradnju sa stručnim i profesionalnim timom agencije Perfectum. Sarađujemo preko 20 godina i značajno su doprinjeli našem poslovanju.

sat-plus